Onze mascotte, de Gekko, heeft een dochter gekregen! Maak kennis met TeGEKKOmedia; het dochterbedrijf van 321Media! 321Media is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een media en marketing bureau dat ondernemers volledig, persoonlijk en pro-actief bijstaat om zowel online als offline succesvoller te worden. Onze dienstverlening is hierdoor zeer breed geworden en ook in de toekomst weigeren we ons te settelen en binnen de lijntjes te kleuren met als blijvende visie en slogan; “Jij doet waar je goed in bent, wij doen de rest.”

een laagdrempelig en kordaat pakket om hun bedrijf te laten groeien

Dochteronderneming TeGEKKOmedia is bescheiden en zorgt er voor dat ook de startende ondernemer en ZZP’er door de bomen het bos blijven zien. Te Gekko biedt uitsluitend de vier core diensten aan en helpt je aan waanzinnig grafisch ontwerp, maakt websites die echt werken, zorgt dat je hogerop in Google komt én maakt van je bedrijf een trendsetter op Social Media. Met deze heldere dienstverlening bieden we de ondernemer een laagdrempelig en kordaat pakket om hun bedrijf te laten groeien onder het motto; “Laat je merk kleven”.


Weten we het samen goed te vinden; dan kan een kennismaking met het moederbedrijf 321Media natuurlijk niet uitblijven. Het zijn dezelfde te gekke mensen, maar met maatwerk voor iedere ondernemer. Te Gekko toch?! Beide initiatieven hebben een nieuwe website gekregen. De directe familie is al langs geweest voor een barbecue met muisjes. Wanneer kom jij langs op www.tegekkomedia.nl?!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *